Newsroom

Newsroom

Σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές υπέγραψαν Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης

Η τραγουδίστρια, είχε γνωρίζει τον Βασίλη Δημάκη, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

artwork dimakis 2

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης αποφάσισαν λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου στις φυλακές Κορυδαλλού, για το ευχάριστο συμβάν, καθώς εκεί κρατείται για να εκτίσει την ποινή του ο Βασίλης Δημάκης. Την είδηση για το σύμφωνο συμβίωσης έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης. Η Ερασμία Μάνου, μίλησε μετά την διαδικασία, αναφέροντας: “Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φιλενάδες μου, κάτι θα κάνουμε! Με τον Βασίλη δεν μπορώ να το γιορτάσω, μακάρι να μπορούσαμε! Άμα θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα…” .

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει το πώς γνωρίστηκε με τον Βασίλη Δημάκη, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.