Σύμφωνα με την κυβέρνηση, για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη φταίει ο… ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτη δήλωση από την Αριστοτελία Πελώνη, την ώρα που η κοινωνία "βράζει"

5258503 1

Ποιος φταίει για το χθεσινό απίστευτο (αλλά βέβαια όχι πρωτοφανές) όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στη Νέα Σμύρνη; Ανάλογα με το ποιος απαντάει σε αυτήν την ερώτηση, μπορούν να υπάρξουν πολλές διαφορετικές απαντήσεις: μεμονωμένοι αστυνομικοί που ξεπέρασαν τα όρια, η ΕΛΑΣ στο σύνολό της, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ίδια η κυβέρνηση – και φυσικά, για ορισμένους, οι πολίτες που δεν κάθονται ήσυχα στα σπίτια τους να βλέπουν ταινίες στην τηλεόραση, αλλά θέλουν να κόβουν βόλτες. Άλλωστε, το ποιος φταίει (δεν) θα το μάθουμε και από την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί.

Αν πάντως ρωτήσει κανείς την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη ποιος φταίει για το ντροπιαστικό σκηνικό της Κυριακής, θα πάρει μία άλλη απάντηση: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα, που προηγουμένως σε ανάρτησή του είχε στηλιτεύσει “τη μεγαλύτερη εκστρατεία αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες”, επικαλούμενη τρικάκια που φέρεται να μοίραζε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, ενώ τα τρικάκια αυτά προφανώς στηλίτευαν τη στάση των συστημικών ΜΜΕ, των “μπουκωμένων” από τη λίστα Πέτσα που λιβανίζουν καθημερινά την κυβέρνηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος είδε… στοχοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη!

Διαβάστε την απίθανη δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη: 

«Η χώρα έχει μια Κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια Αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος.

Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται. 

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού… Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία».

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…