Συμβόλαιο εκτέλεσης Βαξεβάνη: Καρφιά Ακρίτα για την αφωνία στα ΜΜΕ

Στο κάδρο έβαλε η Έλενα Ακρίτα τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δεν βρήκαν να πουν μισή λέξη για το γεγονός ότι μάρτυρας κατονόμασε ευθέως τον Μένιο Φουρθιώτη ως «εγκέφαλο» του συμβολαίου θανάτου κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

NewsRoom 09/12/2021 | 15:02

Πλήρης ήταν η αφωνία των συστημικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για το γεγονός ότι μάρτυρας κατονόμασε ευθέως τον Μένιο Φουρθιώτη ως «εγκέφαλο» του συμβολαίου θανάτου κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παραπάνω γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την Έλενα Ακρίτα, η οποία όχι μόνο έδωσε περισσότερη δημοσιότητα στην κατάθεση του μάρτυρα που επιβεβαίωσε το το συμβόλαιο εκτέλεσης του Κώστα Βαξεβάνη κατ' εντολή του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά, επιπλέον, κατέκρινα την αφωνία των συστημικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που για ακόμα μια φορά επιλέγουν να εξαφανίσουν μια σημαντική είδηση από τα δελτία.

Η Έλενα Ακρίτα,  σε ανάρτησή της στο Facebook, δίνει… έκτακτο γράφοντας με νόημα: «breaking news (λέμε τώρα)», με εμφανώς ειρωνική διάθεση και προσθέτει: «Τον Μένιο Φουρθιωτη κατονομάζει ως εγκέφαλο σε συμβόλαιο θανάτου του Κώστα Βαξεβάνη. Σύμφωνα με το Documento μάρτυρας κατέθεσε πως ο Φουρθιώτης έψαχνε ανθρώπους της νύχτας για να εκτελέσουν σε βάρος του Βαξεβάνη και ενός ακόμη προσώπου».

Διαβάστε επίσης: Μάρτυρας καταθέτει και επιβεβαιώνει το συμβόλαιο εκτέλεσης Βαξεβάνη: «Ο Φουρθιώτης ήθελε να τον σκοτώσει»