Συλλυπητήρια του πρωθυπουργού για τον θάνατο του πυροσβέστη στη Σίνδο

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος, εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τσιπρας

“Η απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του”, έγραψε ο πρωθυπουργός.

Συλλυπητήρια και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, εξέφρασαν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή στη Σίνδο και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται: “Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, πατέρα δύο παιδιών και πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…