Συλλυπητήρια πολιτικών αρχηγών για τον πυροσβέστη στον Έβρο

Τη θλίψη του για το θάνατο του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο, ο οποίος έχασε τη ζωή εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μαθητών στην Αλεξανδρούπολη, εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος. 

5234017

 Ο πυροσβέστης ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα που πήγαινε να μετάσχει στην επιχείρηση απεγκλωβισμού. Το όχημα «κόλλησε» στα νερά της βροχής και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα ο πυροσβέστης και πατέρας τριών παιδιών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε νεκρός, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου. 

«Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά. Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου Δημόκριτος και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς.

Σακελλαροπούλου: Μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της Πυροσβεστικής  

Τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο εξέφρασε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.    «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου κατά την επιχείρηση διάσωσης μαθητών στον Απαλό Έβρου. Είναι μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της @pyrosvestiki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στο Τwitter. 

Τσίπρας: Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει   

Τη λύπη του για το θάνατο του αρχιπυροσβέστη εξέφρασε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. «Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του

Μητσοτάκης: Η Πολιτεία θα βρεθεί συμπαραστάτης στην οικογένειά του  

 «Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, για την απώλεια εν ώρα καθήκοντος, του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου.

  Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αρχιπυροσβέστη.   

Φώφη Γεννηματά: Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του 

Θρηνούμε την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου που έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει παιδιά. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο πυροσβεστικό σώμα. 

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…