Συλλυπητήρια «κατόπιν εορτής» από τον Άδωνη για τους νεκρούς του ναυαγίου στους Παξούς

Λίγες ώρες μετά την κατάπτυστη δήλωση του στον ΑΝΤ1, όπου χλεύασε τους μετανάστες την ώρα που πνίγονταν στο Ιόνιο, ο υπουργός της ΝΔ, με την ουρά στα σκέλια αναγκάστηκε να πει συλλυπητήρια! 

Άδωνηςς 1

Θύελλα αντιδράσεων και αποδοκιμασιών ξέσπασε μετά τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του καναλιού για το ποια είναι η κατάσταση στον τόπο του ναυαγίου στους Παξούς, με δεκάδες μετανάστες αγνοούμενους, ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνης Γεωργιάδης σχολίασε  «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»! Για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»! Στο σημείο αυτό παρενέβη και η Όλγα Γεροβασίλη που ήταν στον πάνελ της εκπομπής, ενώ στην συνέχεια σχολίασε και την απάντηση του υπουργού της ΝΔ, στο twitter. 

Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Αλ. Χαρίτσης , εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη». 

Έτσι μετά τις αντιδράσεις ο  Αδωνης Γεωργιάδης επανήλθε στο θέμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης του το μεσημέρι στην εκπομπή της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ.

“Συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως δεν θα μπει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για νεκρούς ανθρώπους, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γεροβασίλη και Χαρίτση.

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…