Newsroom

Newsroom

Σύλλογος Τέμπη: Άρση ασυλίας «εδώ και τώρα» – Καλούμαστε να παρακολουθούμε μια χιλιοπαιγμένη τραγωδία

Καταπέλτης ο σύλλογος Τέμπη για το κακήν κακώς κλείσιμο των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

Τέμπη ψήφισμα

Επικρίνουν έντονα το γεγονός πως από την κυβερνητική πλειοψηφία δεν υπήρξε καμία διάθεση ώστε να λάμψει η αλήθεια, ενώ χαρακτηρίζει πρόχειρη και βιαστική την δουλειά.

Ο σύλλογος ακόμα κάνει λόγο για παρωδία, η οποία σκοπό είχε να προστατέψει τον υπόλογο υπουργό. «16 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας απέναντι σε 1.319.000 χιλιάδες πολίτες που ζητούν άρση ασυλίας. Ποιος τολμά να συγκρίνει και ποιος τολμά να μας πει ότι θα επικρατήσει η άποψη των 16» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου

Σύλλογος «Τέμπη 28/2/2023»

Έκλεισε κακήν κακώς τις εργασίες της η εξεταστική επιτροπή. Χωρίς ολοκληρωμένη δικογραφία. Χωρίς καταθέσεις βασικών μαρτύρων.

Χωρίς καμία διάθεση για πραγματική έρευνα και ανάδειξη της αλήθειας.

Βιαστική και πρόχειρη δουλειά αφού ήταν γνωστη η εκ των προτέρων διάθεση συγκάλυψης και προστασίας του βουλευτή.

Μια κυβερνητική διαδικασία που κατάντησε παρωδία, προσβολή για την νοημοσύνη μας, ύβρις για τους νεκρούς μας. Για τυπικούς λόγους, γιατί έτσι ορίζει το τροποποιημένο και κακοποιημένο Σύνταγμα μας.

Προστασία στον υπόλογο υπουργό, με κάθε τρόπο. Χιλιοπαιγμένη τραγωδία που καλούμαστε να παρακολουθούμε συχνά πυκνά. 16 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας απέναντι σε 1.319.000 χιλιάδες πολίτες που ζητούν άρση ασυλίας. Ποιος τολμά να συγκρίνει και ποιος τολμά να μας πει ότι θα επικρατήσει η άποψη των 16.

Σε μια Δημοκρατική χώρα, θα ήταν άραγε σεβαστό το αίτημα των πολιτών; Σε ένα Κράτος Δικαίου, οι βουλευτές θα ασκούσαν δικαστική εξουσία και μάλιστα εμφανούς υπόθαλψης, αδιαφορώντας και απαξιώνοντας τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

Ρητορικά ερωτήματα που αυτή τη φορά θα απαντηθούν.

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ !!!!