Newsroom

Newsroom

Σύλληψη για μεγάλη φητεία skunk στο κέντρο της Αθήνας

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, γνωστή και ως skunk,  εντοπίσθηκε στο σπίτι ενός 49χρονου στο Μετς, όπου κατασχέθηκαν…

skunk

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, γνωστή και ως skunk,  εντοπίσθηκε στο σπίτι ενός 49χρονου στο Μετς, όπου κατασχέθηκαν 107 φυτά υδροπονικής κάνναβης.

Η σύλληψη του 49χρονου καθώς κι ο εντοπισμός των δενρυλίων προέκυψε μετά από διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης κάνναβης από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 107 φυτά υδροπονικής κάνναβης ύψους από 50 έως 180 εκατοστά, ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK) βάρους 1.010 γραμμαρίων, 28 κλωνάρια υδροπονικής κάνναβης  μήκους από 35 έως 120 εκατοστά τα οποία ήταν προς αποξήρανση, μία συσκευασία με σπόρους υδροπονικής κάνναβης, μικτού βάρους 71 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 27 γλάστρες με φυτά υδροπονικής κάνναβη, ύψους από 5 έως 8 εκατοστά.

Ο συλληφθείς είχε μετατρέψει το σπίτι του σε θερμοκήπιο έχοντας εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός του σπιτιού του, αλλά και στην ταράτσα του, εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο, με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών, προκειμένου να υπάρχει παραγωγή και συγκομιδή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η φωτογραφία είναι αρχείου.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…