Συλλήψεις ομολογιούχων που διαμαρτύρονταν στο Μέγαρο Μουσικής

Το κράτος του κ. Σαμαρά ξαναχτυπά…τους ομολογιούχους. Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου καταδικάζει “για δεύτερη…

omologiouchoi

Το κράτος του κ. Σαμαρά ξαναχτυπά…τους ομολογιούχους. Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου καταδικάζει “για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τις κυβερνητικές πρακτικές και μεθοδεύσεις απέναντι σε 15.000 οικογένειες ομολογιούχων”. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, “αντιπροσωπεία του Συλλόγου των ομολογιούχων πήγε στο Μέγαρο Μουσικής για καθιστική διαμαρτυρία, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού και μετά την αυτοκτονία του 17ου ομολογιούχου”. Εκεί, συνελήφθη ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιάννης Μαρινόπουλος και άλλοι 4 ομολογιούχοι, χωρίς καμία κατηγορία και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Παράλληλα, κατασχέθηκε το πανό που είχαν οι ομολογιούχοι μαζί τους.

Το γεγονός αυτό συμβαίνει μία μέρα μετά την αυτοκτονία ομολογιούχου στη Χαλκιδική, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου είχε προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του συντονιστή των ομολογιούχων Νομού Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου, Άγα Σταμάτη, για «διατάραξη ειρήνης και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης». Ο κ. Σταμάτης πριν δύο μέρες αθωώθηκε από το δικαστήριο στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου:

ΘΕΜΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου καταδικάζει  για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τις κυβερνητικές πρακτικές και μεθοδεύσεις απέναντι σε 15.000 οικογένειες ομολογιούχων.

Στο πλαίσιο της «φίμωσης» της φωνής των ομολογιούχων, στις 7 Μαΐου το απόγευμα και ενώ αντιπροσωπεία του συλλόγου των ομολογιούχων πήγε στο μέγαρο  μουσικής για καθιστική διαμαρτυρία, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού και μετά την αυτοκτονία του 17ου ομολογιούχου, έλαβε χώρα το παρακάτω γεγονός.

Συλλάβανε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Μαρινόπουλο και άλλους 4 ομολογιούχους, χωρίς καμιά κατηγορία και τους οδηγήσανε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Παράλληλα κατασχέθηκε το πανό που είχαν οι ομολογιούχοι μαζί τους.

Δύο μέρες μόλις μετά την πανηγυρική αθώωση του κου Άγα Σταμάτη, που μηνύθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου για «διατάραξη ειρήνης πολιτών και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης», άλλο ένα κρούσμα σε βάρος των ομολογιούχων έρχεται να ξαναταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της πατρίδας μας.

Αναρωτιόμαστε όταν μιλάνε για αναθεώρηση του Συντάγματος δεν πρέπει να μας πούνε πιο μπροστά τι πολίτευμα έχουμε?

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

katerina stefanidi syzygos

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

Από το 2020, ο Μιτς Κρίερ ακόμα αναμένει στο… ακουστικό του την απόφαση της κυβέρνησης…