Newsroom

Newsroom

Συλλήψεις επειδή… γλείφουν προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

Τουλάχιστον ένας άνδρας στον Καναδά και μια γυναίκα στις ΗΠΑ συνελήφθησαν

AP 20095182185983

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό: ένα από τα τελευταία «φρούτα» του διαδικτύου είναι το λεγόμενο covid challenge, με χρήστες της πλατφόρμας TikTok να επιχειρούν να έρθουν σε επαφή με τον ιό και στη συνέχεια να τον διασπείρουν ακόμη περισσότερο.

Σε αυτό το πλαίσιο συνελήφθη ένας άνδρας στην Αλμπέρτα του Καναδά ο οποίος συμφωνα με τοπικά μέσα έγλειφε προϊόντα σε σούπερ μάρκετ.

Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στις ΗΠΑ οι οποίες μαστίζονται από την πανδημία. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μια κάτοικος της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή… έγλειψε τρόφιμα και άλλου είδους προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.800 δολαρίων σε σουπερμάρκετ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι ιθύνοντες του σουπερμάρκετ στο Σάουθ Λέικ Ταχόε, στα σύνορα με την Νεβάδα, κάλεσαν την αστυνομία καθώς “μια πελάτισσα έγλυφε προϊόντα διατροφής” εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού, διευκρίνισε χθες Τετάρτη στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε.

Όταν έφτασαν ο αστυνομικοί, η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλείψει.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του TikTok ξεκαθαρίζουν ότι τέτοια περιστατικά αντιβαίνουν στις αρχές της πλατφόρμας και απαγορεύονται.

Η απίστευτης ανευθυνότητας «μόδα» ξεκίνησε όταν μια «influencer» ανέβασε βίντεο με τον εαυτό της να γλείφει μια λεκάνη τουαλέτας σε αεροπλάνο γράφοντας το σχόλιο «covid challenge».

Βέβαια, μετά την κατακραυγή έκανε πίσω λέγοντας ότι η τουαλέτα είχε απολυμανθεί νωρίτερα και βρισκόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο.

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ