Newsroom

Newsroom

Συλληπητήρια των κομμάτων για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Συλληπητήρια των πολιτικών κομμάτων για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

5b1cf96d1dc524be118b458d 1

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εκφράζει ο τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε κορυφαίος αθλητικός παράγοντας της χώρας, με ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ. Για περισσότερα από 40 χρόνια στήριξε με αγνή αγάπη, δυναμισμό και πάθος τον ελληνικό αθλητισμό προσφέροντας του κορυφαίες διακρίσεις, κάνοντας το ελληνικό μπάσκετ πρωταγωνιστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες – στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήρια μου στη μεγάλη οικογένειά του – προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική», γράφει σε ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…