Συκοφαντική «επίθεση» Μπογδάνου σε χρήστρια στα social

Στην προσπάθεια- πανικό- για να θαφτεί  το θέμα της ποδηλατάδας του πρωθυπουργού εν μέσω πανδημίας που  παραβίασε όλα τα μέτρα προστασίας την ώρα που η χώρα ζει τον μήνα της μεγάλης τραγωδίας, μπήκε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  «στοχοποιώντας» μάλιστα χρήστρια στο twitter.  

ek bogd

Την ώρα που επικρατεί χαμός στα social media  τα τελευταία 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις  για τις πρωθυπουργικές βόλτες στην Πάρνηθα και τη συμπεριφορά του «ανέμελου ποδηλάτη» Κυριάκου Μητσοτάκη… την ίδια στιγμή τα κυβερνητικά στελέχη έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου να κατευνάσουν την οργή στα social «στοχοποιώντας» μάλιστα και χρήστες.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ο γνωστός Κωνσταντίνος Μπογδάνος στοχοποιεί  χρήστρια ότι δήθεν εξυβρίζει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ την ποδηλατάδα του πρωθυπουργού. Μάλιστα όπως αναφέρει η χρήστρια είναι δικηγόρος όπως αναφέρει και καλεί τον ΔΣΑ να παρέμβει το πειθαρχικά. 

Η χρήστρια απάντησε στην συκοφαντική ανάρτηση-άρθρο- στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αναφέροντας πως : ”Αν ήμουν κακοπροαίρετη, θα το θεωρούσα στοχοποίηση και απειλή. Επειδή είμαι καλοπροαίρετη, το θεωρώ ανοησία και επιφυλασσόμενη κάθε δικαιώματος μου, σας καλώ όπως εντός μιας ώρας προβείτε στη διαγραφή αυτής της ανάρτησης σας. Επίσης σας καλώ οπως εντος δίωρου ανασκευάσετε το δημοσίευμα σας και μου ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, γιατί είναι άκρως συκοφαντικό για την προσωπικότητα μου. Άλλως επιφυλάσσομαι. Επίσης σας ΠΡΟΚΑΛΩ να βρείτε οποιαδήποτε σχέση μου με τον ΣΡΖ, αλλως είστε ενας κοινος συκοφαντης. ”

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή