Συγνώμη ζητάει ο Δ. Καμμένος για τις αναρτήσεις, όμως δηλώνει και θύμα διαστρέβλωσης

Τη δική του απάντηση στα όσα γράφονται σήμερα στο Τύπο περί ρατσιστικών και ομοφοβικών αναρτήσεων στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα

kammenos dimitris

Τη δική του απάντηση στα όσα γράφονται σήμερα στο Τύπο περί ρατσιστικών και ομοφοβικών αναρτήσεων στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social Media, δίνει ο νέος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Καμμένος.  Από τη μία, καταγγέλλει διαστρέβλωση της αλήθειας για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων και από την άλλη, ζητάει συγνώμη απ’ όσους θεώρησαν και εξέλαβαν τις αναρτήσεις ως προσβλητικές.

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος στην ανακοίνωσή του.

Ο υφυπουργός όχι μόνο επισημαίνει ότι δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά ισχυρίζεται πως αρκετές φορές αυτοί έχουν παραβιαστεί.

«Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό», συνεχίζει ο κ. Καμμένος.

Βέβαια, είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Καμμένος από τη μία μεριά δηλώνει θύμα διαστρέβλωσης και από την άλλη, βγαίνει να ζητήσει συγνώμη για αναρτήσεις τις οποίες – όπως υπογραμμίζει -,   δεν έκανε ο ίδιος αλλά συνεργάτες του. Επίσης, εάν όντως δεν χειριζόταν τους λογαριασμούς του, δεν είχε γνώση των όσων έγραφαν οι συνεργάτες του;

 

ΦΩΤΟ: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)