Συγκλονίζει τη Ρωσία η διπλή παιδοκτονία

Η αποτρόπαια δολοφονία δύο μικρών παιδιών από την ίδια τους τη μάνα, συγκλονίσει τη Ρωσία. Η 27χρονη Γιελένα Καρίμοβα, παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε και στη συνέχεια αποτέφρωσε τα παιδιά της ένα κορίτσι 4 ετών και ένα αγόρι 2,5 ετών, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.

5ae759bb1dc5245c288b45fa

Η παιδοκτόνος έβαλε τα παιδιά σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και ταξίδεψε προς την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής σταμάτησε και στραγγάλισε τα παιδιά. Στην συνέχεια πήγε σε ένα βενζινάδικο, αγόρασε υγρό αναπτήρα, μετέφερε τα πτώματα των παιδιών στο δάσος και τους έβαλε φωτιά.

Φοβούμενη ότι θα εντοπιστεί από κυνηγούς, πήρε τα καμένα σώματα, τα έβαλε στο πορτ παγκάζ και επέστρεψε σπίτι. Την επομένη βρήκε μια αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και τους ξαναέβαλε φωτιά. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε, κλήθηκε η πυροσβεστική και αφού έσβησε την φωτιά ανακάλυψε τα πτώματα των παιδιών.


Η Καρίμοβα συνελήφθη από την αστυνομία μέσα σε λίγες ώρες.

Παρά τους ισχυρισμούς της για οικονομικά προβλήματα, οι αρχές βρήκαν ότι δαπάνησε περίπου 650 δολάρια σε ένα μήνα ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είχε πληρώσει πρόσφατα ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Πηγή: rt.com