Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει ο θείος της 19χρονης που χτύπησε και εγκατέλειψε αστυνομικός: «Είδαν το σκυλί να γυρνάει μόνο του…» (video)

Η κοπέλα πέθανε μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ

profile player 960x540 6

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, μετά τον θάνατο της 19χρονης κοπέλας την οποία πάτησε και εγκατέλειψε αστυνομικός πριν από περίπου μια εβδομάδα σε δρόμους της πόλης, όταν και αυτή είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Ο θείος της κοπέλας μιλώντας στην κάμερα του Star ανέφερε τις πρώτες στιγμές μετά το περιστατικό, όταν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είδαν το σκυλί της κοπέλας να περιφέρεται μόνο του και ειδοποίησαν τους γονείς της κοπέλας οι οποίοι ανησύχησαν ιδιαίτερα. Επίσης, ο ίδιος συγκίνησε λέγοντας για τον χαρακτήρα της 19χρονης και το πόσο χαρούμενη ήτα.

Πιο αναλυτικά όσα ανέφερε ο θείος της άτυχης κοπέλας

Η κοπελίτσα πήγε να κάνει τη βόλτα της με το σκυλάκι, όπως συνηθίζει κάθε βράδυ. Κάποιος περαστικός, από τα παιδιά του χωριού, είδε το σκυλάκι και άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα. Από εκεί άρχισε η όλη διαδικασία. Το σκυλί για να γυρίσει πίσω χωρίς το παιδί, κάτι τρέχει.

Γιατί πήραν τηλέφωνο τη μαμά και τον μπαμπά και τους είπαν ότι το σκυλί είναι έξω και περιμένει μόνο του. Αυτοί κάτι υποπτεύθηκαν, σηκώθηκαν και έτρεξαν για να βρουν το παιδί. Παίρνοντας στο τηλέφωνό της και το βρήκαν μέσα στο χωράφι, που χτυπούσε.Ήταν ένα παιδί που ήταν μες στη χαρά, όποτε το βλέπαμε».

 

Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από αστυνομικό

Απεβίωσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) η 19χρονη κοπέλα από τον Π. Ζυγό της Ξάνθης, που νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η 19χρονη είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγούσε Αστυνομικός, πριν από λίγες ημέρες, και έδωσε μάχη για τη ζωή της σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης που είχε σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…