Συγκλονίζει ο πατέρας: "Είδα όλη μου την οικογένεια καμένη" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βγήκα και είδα όλη την οικογένειά μου καμένη».

58b560721dc524c7148b47dd

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας και του πατέρα του τρίχρονου αγοριού που σκοτώθηκαν μαζί με τον οδηγό και τον συνοδηγό της Πόρσε στο τροχαίο που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Ο Υπάτιος Πατμανογλου σε δηλώσεις του στο κανάλι Ε, συγκλονίζει με τα όσα είπε για τις πρώτες στιγμές μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Βγήκα έξω γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έβαλα την μπλούζα μου για να πάρω αναπνοή. Βγήκα έξω και πήγα να πω στη γυναίκα μου “αχ ρε κοριτσάκι μου τί πήγα να πάθω” και βλέπω την οικογένειά μου μέσα στο αυτοκίνητο καμένη», είπε ο τραγικός πατέρας.

«Ψάχνω να δω τι έγινε και βλέπω λίγο πιο κάτω στα χωράφια ένα πορσικό. Από τη ζάντα το κατάλαβα και τα δισκόφερνα. Είδα και τον οδηγό νεκρό μπροστά στα μάτια μου. Ένα παιδάκι» είπε και ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο 24χρονος οδηγός, Γιώργος Βακάκης ήταν ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo, Απόστολου Βακάκη ο οποίος φέρεται να του είχε δανείσει την Πόρσε του για να φύγει το τριήμερο στην Αράχωβα.

Ο πατέρας συνέχισε:

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους. Και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. Έφταιγε-δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει».

«Παιδιά, δεν το πίστευα. Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω ένα έργο. Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσεις… Από το μπαμ που έγινε, ακαριαία σκοτώθηκαν, το κατάλαβα αμέσως. Είπα “Υπάτιε, τελείωσαν τα ψέματα αγόρι μου. Πάλεψέ το. Απλά, προσπάθησε να σβήσεις τη φωτιά να μην καούνε”. Τι να σβήσω τη φωτιά, το αυτοκίνητο είχε γίνει μπουρλότο όλο».


Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…