Συγκλονίζει η περιγραφή μάρτυρα για την υπέρμετρη αστυνομική βία στο Κουκάκι

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Άννας Παπαδημητρίου Τσάτσου στο documentonews.gr για τη έφοδο της αστυνομίας στο φιλικό της σπίτι που βρίσκεται διπλά στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη και εκκενώθηκε σήμερα Τετάρτη, στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

koukaki 0

Ο πατέρας της οικογενείας και τα δυο του παιδιά βρίσκονται ακόμα στη ΓΑΔΑ όπως περιγραφεί η κ Τσάτσου αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκαν από την αστυνομία στην ταράτσα του σπιτιού τους.

«Έκαναν την εκκένωση στο κτίριο δίπλα και γινόταν πόλεμος. Ο πατέρας και οι δύο γιοι του άκουσαν θόρυβο στην ταράτσα τους (είναι ένα παλιό σπίτι στο Κουκάκι μονοκατοικία, δηλαδή ιδιοκτήτη ταράτσα) και ανέβηκαν στην ταράτσα τους για να δουν από που προέρχεται αυτός ο θόρυβος και είδαν άνδρες των ΜΑΤ. Εκείνη την ώρα προφανώς ρώτησαν “τι κάνετε στην ταράτσα μας;” και αυτό ήταν. Τους έριξαν κάτω και τους πλάκωσαν στο ξύλο.

Την ίδια ώρα ένας άλλος ΜΑΤατζής χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού που απάντησε η μητέρα της οικογένειας και ζήτησε να μάθει αν έχουν εισαγγελική εντολή για να μπουν στο σπίτι της. Τότε οι αστυνομικοί έφυγαν προκειμένου να φέρουν εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, η μητέρα ανεβαίνει στην ταράτσα και βλέπει τα παιδιά και τον άνδρα της ξυλοκοπημένους και (σ.σ. οι αστυνομικοί) της λένε “να τσακιστείς να φύγεις, θα σε γκρεμίσουμε κάτω από την σκάλα”. Φεύγει,  κατεβαίνει κάτω και εκείνη την ώρα μπαίνουν στο σπίτι της με εισαγγελέα πια. Τους ρωτάει τι θέλουν να βρουν στο σπίτι της και της απαντούν “οτιδήποτε παράνομο”. Της έκαναν το σπίτι λαμπογιαλο και μετά κατέβασαν και την υπόλοιπη οικογένεια χτυπημένη. Αυτή τη στιγμή  ο πατέρας και οι δύο γιοι βρίσκονται στη ΓΑΔΑ».

Η ανάρτηση που έκανε νωρίτερα στο Facebook η Άννα Παπαδημητρίου Τσάτσου:

Πηγή: documentonews.gr 

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΠΑ

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

O απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού 5ου τελικού είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...