Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: «Τι κάνανε σαν κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα» (video)

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εγκληματίες. Τι να πω. Εγώ δεν ζω»

mixalhs 2

Ο Μιχάλης Κατσουρής δολοφονήθηκε πριν 13 μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη μητέρα του να μιλά για το τραγικό περιστατικό και να ζητά δικαίωση για το γιο της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, ενώ προσπαθεί να περιγράψει πως βιώνει η ίδια αυτό που έχει συμβεί λέγοντας πως πλέον εκείνη δεν ζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA η μητέρα του Μιχάλη φαίνεται να έχει μέσα της ένα τεράστιο «γιατί» ένα νέο παιδί, το παιδί της, να χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο και ζητά «Αυτοί που φταίνε, να πάνε στη Δικαιοσύνη και οτιδήποτε άλλο».

«Ποτέ δεν είχε μπλεχτεί σε τίποτα. Απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Τίποτα άλλο. Ήταν σαν πόλεμος εκείνο το βράδυ. Έτρεχαν γυναίκες, παιδιά. Πήγε να τους προστατεύσει, πήγε να βοηθήσει και τον μαχαίρωσαν. Εμένα το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας. Προστάτευσε. Ήρθαν για να σκοτώσουν», είπε αρχικά η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

«Αφού είδαν αυτό που γινόταν, έτρεξαν για να σωθούν. Έτρεξε κι ο γιος μου και την ώρα που έφευγε γύρισε το κεφάλι και είδε κάποιον κάτω, του είχαν σπάσει πόδια, χέρια και την ώρα που έσκυψε το παιδί να τον σηκώσει, εκεί έγινε», πρόσθεσε.

«Τι κάνανε σαν κράτος; Που είναι η Αστυνομία να περικυκλώσει τα πάντα; Να μην έμπαιναν καν μέσα. Όλα ανεξέλεγκτα. Πέρασαν και ήρθαν. Αυτοί που φταίνε, να πάνε στη Δικαιοσύνη και οτιδήποτε άλλο», ανέφερε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την εκδοχή του ατυχήματος, και το ενδεχόμενο να έχει μαχαιρωθεί ο Μιχάλης κατά λάθος από άλλο οπαδό της ΑΕΚ, απάντησε: «Με τίποτα. Είναι δικαιολογίες αυτά που λένε. Κι αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι. Δεν έπρεπε καν να πατήσουν εδώ. Εκεί τρελαίνομαι, με το κράτος. Γιατί τους άφησε; Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εγκληματίες. Τι να πω. Εγώ δεν ζω».

Σχετικά με την παρουσίας της στο γήπεδο στο σαββατιάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ  «Έλεγα «παιδί μου είσαι εδώ, ήρθα να σε δω». Δεν άντεχα, μου είχαν καρέκλα στο γήπεδο αλλά ήθελα να μπω μέσα. Έβλεπα ότι το παιδί μου το έβλεπε και έλεγα χαιρόμασταν και οι δύο. Έλεγα «αγόρι μου σε αγαπάνε όλοι, για σένα φωνάζουνε, για σένα κάνανε τα πάντα εδώ μέσα».

Τέλος, όπως ανέφερε «Όχι απλά μου στοίχισε η δολοφονία του Άλκη, αλλά έλεγα πως θα κοιμηθεί αυτή η μάνα; Τα συζητάγαμε κάθε βράδυ και ήρθε στο παιδί μου. Το παιδί μου έκλαιγε για τον Άλκη».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…