Συγκλονίζει η μητέρα 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μιλάει για πρώτη φορά

AEK 1 2

Για πρώτη φορά η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη.μίλησε μετά τη δολοφονία του γιου της έξω από το γήπεδο της AEK στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό» είπε μιλώντας στο STAR η μητέρα του 29χρονου.

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει «το παιδί είναι βαριά χτυπημένο». Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ».

Η ίδια στο άκουσμα της είδησης του χαμού του παιδιού της είπε: «Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του».

Παράλληλα δηλώνει την αισιοδοξία της, ότι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του γιου της. «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου». Απευθυνόμενη μάλιστα στον ίδιο τον δολοφόνο του παιδιού της, τόνισε:

«Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ο Γιώργος Κατσουρής, αδελφός του 29χρονου, επαναλαμβάνει: «Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε.

Πρόσθεσε κι εκείνος ότι πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει σωστά τη δουλειά της. «Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω», σημειώνει.