Newsroom

Newsroom

H Lady Gaga εξομολογείται: Ο βιασμός στα 19 της, η εγκυμοσύνη και το ψυχωτικό επεισόδιο χρόνια μετά

Μιλώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την τραυματική εμπειρία που αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2014

lady gaga

Πρώτη καλεσμένη της σειράς ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See» με την υπογραφή των Όπρα Γουίνφρεϊ και πρίγκιπα Χάρι ήταν η Lady Gaga, η οποία προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έπαθε νευρικό κλονισμό ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε και οδήγησε σε εγκυμοσύνη. 

Αφηγούμενη λεπτομέρειες από την τραυματική εμπειρία που έζησε στα 19 της χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τον βιασμό της από μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει όλη τη μουσική της αν δεν έβγαζε τα ρούχα της. 

Περιγράφοντας τα όσα έζησε κατά τις πρώτες ημέρες της καριέρας της στη μουσική βιομηχανία, ξέσπασε σε δάκρυα.  

«Ήμουν 19 ετών, και εργαζόμουν στη βιομηχανία, και ένας παραγωγός μού είπε, “Βγάλε τα ρούχα σου”», ανέφερε. «Είπα όχι και έφυγα, και μου είπε ότι θα καταστρέψει όλη τη μουσική μου. Και δεν σταματούσε. Δεν σταματούσε να με ρωτάει, απλώς πάγωσα και… δεν θυμάμαι καν», πρόσθεσε. 

 «Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ μπροστά μου αυτόν τον άνθρωπο είπε στη συνέχεια». 

Όπως ανέφερε, ο άντρας που τη βίασε την παράτησε τότε έγκυο σε μια γωνιά… επειδή έκανε εμετούς. Παράλληλα, ανέφερε ότι μετά από χρόνια, η τραυματική αυτή εμπειρία που έζησε οδήγησε σε «ψυχωτικό επεισόδιο».

«Πρώτα ένιωσα γεμάτη πόνο, μετά ένιωθα μουδιασμένη και μετά άρρωστη για εβδομάδες μετά. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα όταν το άτομο που με βίασε με έριξε έγκυος σε μια γωνιά έξω από το σπίτι των γονιών μου, επειδή ήμουν άρρωστη και έκανα εμετό. Επειδή με κακοποίησαν και ήμουν κλειδωμένη σε στούντιο για μήνες.»

Η Lady Gaga μίλησε πρώτη φορά για τον βιασμό της το 2014, και αναφέρθηκε σε αυτόν επίσης μέσα από τραγούδια της, όπως τα «Til It Happens To You» και «Swine».

Τα τραγούδια συμπεριλήφθηκαν στο soundtrack του «The Hunting Ground», ένα ντοκιμαντέρ για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε εστίες αμερικανικών κολεγίων, που ήταν υποψήφιο για βραβείο Όσκαρ το 2016.