Συγκλονίζει η Γ. Μπίκα για τις γυναικοκτονίες: «Φτάνει πια – Δεν γίνεται να λέμε ευχαριστώ που ζούμε»

Στο φόντο των αλλεπάλληλων γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Γεωργία Μπίκα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στον σεξισμό και στα φαινόμενο έμφυλης βίας που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές

Με μια ανάρτηση «γροθιά» στον σεξισμό και στα φαινόμενο έμφυλης βίας που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, η Γεωργία Μπίκα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο φόντο των πολλαπλών γυναικοκτονιών που έχουν σημαδέψει την ελληνική κοινωνία, δηλώντας πως δεν υπάρχει πλέον καμιά ανοχή.

Στο instagram story που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Γεωργία Μπίκα γράφει ότι: «Φτάνει πια! Δεν γίνεται να φοβόμαστε να πιάνουμε το κινητό για το τι θα ακούσουμε. Δεν γίνεται να φτάνουμε σε σημείο να λέμε ευχαριστώ που ζούμε. Καταλάβετε ότι δεν έχετε δικαίωμα να πειράξετε άνθρωπο είτε έχετε σχέση είτε γιατί έτσι σας κάπνισε. Ζήστε τη ζωή σας όμορφα και ωραία, με σεβασμό!. Κουράστηκα να βιώνω ξανά και ξανά την ίδια εμπειρία και να απογοητεύομαι που δεν θα αλλάξει τίποτα. Άλλη μια ζωή στερήσατε και πολλές ακόμη ζωές βασανίζονται γιατί τις καταστρέψατε. Και προσοχή! Με τα λόγια δεν ξέρετε τι ζει ένας άνθρωπος και ούτι τι κρύβει πίσω από ένα χαμόγελο!»

Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας ότι: «Εχθές στερήσατε άλλη μια ζωή και κάνατε ακόμη μια μάνα να κλαίει. Πόσες ψυχές ακόμη κλάινε χωρίς φωνή και πόσες ακόμη ψυχές παλεύουν κάθε μέρα να προχωρήσουν τη ζωή τους. Έχετε καταντήσει αηδία!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στους πρώτους εφτά μήνες του 2022 θρηνούμε 12 δολοφονημένες γυναίκες από χέρια γυναικοκτόνων. Χθες, ο 60χρονος γυναικοκτόνος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 56χρονη Γεωργία στο Άνω Μαλάκι, ενώ την ίδια και όλας μέρα, έγινε γνωστό ότι η 40χρονη από τη Ζάκυνθο δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον εν διαστάσει 51χρονο σύζυγό της.

Σήμερα σημειώθηκε ακόμα μια δολοφονία 17χρονης με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να υποδεικνύουν πως πρόκειται για ακόμα μια γυναικοκτονία.

Χτύπημα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και από Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τις παρακολουθήσεις

Χτύπημα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και από Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τις παρακολουθήσεις

Ενα ακόμα στέλεχος της παράταξης και πρώην υπουργός, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος εξαπολύει επίθεση για τις…

Ενδείξεις ότι η ευλογιά των πιθήκων ίσως μεταδίδεται από τους ανθρώπους στα σκυλιά

Ενδείξεις ότι η ευλογιά των πιθήκων ίσως μεταδίδεται από τους ανθρώπους στα σκυλιά

Πιθανή περίπτωση μετάδοσης ευλογιάς των πιθήκων από άνθρωπο σε σκύλο εντοπίστηκε στη Γαλλία, 12 ημέρες…

«Μαύρο» από την ΕΡΤ Ιωαννίνων στον Προκόπη Παυλόπουλο και στην κριτική του για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

«Μαύρο» από την ΕΡΤ Ιωαννίνων στον Προκόπη Παυλόπουλο και στην κριτική του για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Το site του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΤ Ιωαννίνων «έκοψε» την είδηση της παρέμβασης του τέως…