Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκτόνησαν πατέρας και γιος

Τις άγνωστες πτυχές που κρύβονται πίσω από , προσπαθούν να φέρουν στο φως οι αστυνομικές αρχές.

NewsRoom 26/01/2018 | 15:03

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες, τόσο ο 89χρονος όσο και ο 65χρονος γιος του έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, από την πρώτη στιγμή οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού δε βρέθηκαν στοιχεία, που να μαρτυρούν μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται και το ενδεχόμενο της διπλής αυτοκτονίας.

Μπορεί το αρχικό σενάριο να έκανε λόγο ότι και οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, ωστόσο τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γιος να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, καθώς πάνω του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, όταν αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω διάφορων οικονομικών και οικογενειακών προβλημάτων, γι’αυτό πιθανότατα στη θέα του νεκρού πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Σε όλα αυτά αναμένεται να ρίξει φως η νεκροψία-νεκροτομή, που θα προσδιορίσει το χρόνο κατά τον οποίο τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έχασαν τη ζωή τους.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο άνδρες βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι μία γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία ζούσε μαζί τους και δε μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που χτύπησε το σπίτι της.

Διαβάστε επίσης: Διπλή αυτοκτονία πατέρα και γιου στην Κρήτη