Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει διανομέας: «Άργησα μια παραγγελία πέντε λεπτά και μου τη πέταξαν στο κεφάλι» (video)

Απίστευτη καταγγελία από διανομέα την ώρα που χάνονται άνθρωποι στην άσφαλτο για να προλάβουν τις παραγγελίες

5060394

Πριν από δυο ημέρες ένας διανομέας έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εργασίας του στην περιοχή της Τούμπας. Ο άτυχος άνδρας ήταν 39 ετών.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό το Open φιλοξένησε ακόμα έναν διανομέα ώστε να μιλήσει για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και για να αναφέρει κάποια περίεργα περιστατικά.

Μάλιστα ο ίδιος την ώρα που έλεγε για την πίεση χρόνου που υπάρχει στο επάγγελμα αποκάλυψε και μια συγκλονιστική ιστορία, όπου καθυστέρησε μια παραγγελία πέντε λεπτά με αποτέλεσμα να του πετάξουν στο κεφάλι μια σοκολάτα ρόφημα επειδή άργησε.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος είπε: «Περνάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, κάνουμε ελιγμούς, είμαστε βιαστικοί για να παραδώσουμε τις παραγγελίες μας, αλλά όπως έχετε προσέξει και εσείς όταν γίνεται μια παραγγελία η πλατφόρμα δίνει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τον οποίο εμείς πρέπει να είμαστε μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο αλλιώς θα υπάρχουν παράπονα στην πλατφόρμα και αυτό θα έχει επίπτωση σε εμάς.

Η πλατφόρμα δεν υπολογίζει ήλιο, βροχή, αέρα, η πλατφόρμα υπολογίζει έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μέσω της απόστασης και της περιοχής. Δεν παίζει ρόλο η βροχή και τα καιρικά φαινόμενα γενικά. Ή άμα έχει κίνηση ο δρόμος, άμα έχει γίνει κάποιο ατύχημα, είναι κλειστός ένας δρόμος, οτιδήποτε από αυτά που μπορούν να συμβούν.

Έχει τύχει να έχω τρεις παραγγελίες, να πρέπει να παραδώσω μέσω της πλατφόρμας σε έναν πάλι εκτιμώμενο χρόνο που έχει δοθεί από την πλατφόρμα. Οι δύο είχαν παραδοθεί στην ώρα τους. Η τρίτη όπως μπορείτε να φανταστείτε άργησε ένα πεντάλεπτο, για καφέδες και σοκολάτες μιλάμε. Ως αποτέλεσμα ήταν να μου πετάξουν την σοκολάτα στο κεφάλι επειδή είχε κρυώσει, λες και έφταιγα εγώ σαν διανομέας. Αυτό πιστεύω έχει συμβεί και σε άλλους συναδέλφους. Έχουν μειωθεί τα μπουρμπουάρ αφού ανεβαίνουν οι τιμές. Ανεβαίνουν κατά πολύ κιόλας».

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…