Συγκλονιστικός Ντέλε Άλι: «Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει – Τώρα είναι η ώρα» (Video)

«Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ, για να είμαι ειλικρινής» - Το σοκ ήταν μεγάλο όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

AP21294625456159 1

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής Ντέλε Άλι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στον Γκάρι Νέβιλ.

Ο Ντέλε Άλι μίλησε τον εθισμό του στα υπνωτικά χάπια κι αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική για έξι μήνες.

Το σοκ, όμως, ήταν ακόμα μεγαλύτερο όταν σε άλλο απόσπασμα αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από φίλο της μητέρας του σε ηλικία μόλις έξι ετών. Επίσης, ανέφερε ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών στα οκτώ του.

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία, είπε:

«Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να πω, νομίζω ότι υπήρχαν μερικά περιστατικά που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια σύντομη εικόνα. Έτσι, στα έξι μου, παρενοχλήθηκα από έναν φίλο της μητέρας μου, ο οποίος ήταν συχνά στο σπίτι.

Η μητέρα μου ήταν αλκοολική και αυτό συνέβη στα έξι μου χρόνια. Με έστειλαν στην Αφρική για να μάθω πειθαρχία και μετά με έστειλαν πίσω. Στα επτά μου άρχισα να καπνίζω και στα οκτώ μου άρχισα να διακινώ ναρκωτικά. Ένας μεγαλύτερος μου είπε ότι δεν θα σταματούσαν ένα παιδί με ποδήλατο, οπότε έκανα βόλτες με την ποδοσφαιρική μου μπάλα και μετά από κάτω έπαιρνα τα ναρκωτικά, αυτό ήταν στα οκτώ.

Στα έντεκα ένας τύπος από το διπλανό σπίτι με κρέμασε από μια γέφυρα. Στα δώδεκα, υιοθετήθηκα από μια καταπληκτική οικογένεια όπως είπα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους ανθρώπους για να κάνουν αυτό που έκαναν για μένα. Αν ο Θεός δημιούργησε ανθρώπους, αυτοί ήταν».

Δείτε το βίντεο:

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…