Συγκλονιστικό περιστατικό στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την χτυπούσε! (video)

Ο άνδρας συνελήφθη για δεύτερη φορά ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

βια πατρα

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αναστάτωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής την Πάτρα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ένας 47χρονος που διαμένει σε σπίτι στην οδό Ασημάκη Φωτήλα άρχισε να χτυπά την 42χρονη σύντροφό του για αδιευκρίνιστη αιτία.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι ένοικοι της πολυκατοικίας σηκώθηκαν στο πόδι. Μάλιστα, για να ξεφύγει από τον νταή έφτασε στο σημείο να πηδήξει από το παράθυρο χωρίς τα παπούτσια της φωνάζοντας τρομοκρατημένη «βοήθεια»! Ευτυχώς το διαμέρισμα ήταν σε ημιόροφο και η γυναίκα δεν έπαθε τίποτα!

Νωρίτερα η 47χρονη είχε ενημερώσει μια φίλη της η οποία έσπευσε στο σημείο. Λίγο αργότερα, έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας, αλλά ο δράστης είχε προλάβει να γίνει καπνός. Ωστόσο, τα στελέχη της ΕΛΑΣ τον τσάκωσαν αργότερα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αφέθηκε ελεύθερος!

Χθες, το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας συνελήφθη για δεύτερη φορά ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την «απόδραση» της γυναίκας: