Το συγκλονιστικό αντίο ενός άνδρα στη μητέρα του που πέθανε από κορονοϊό

Στην Παλαιστίνη ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Jihad Al-Suwaiti αρνήθηκε να αποχωριστεί την μητέρα του η οποία νόσησε από κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Η συγκινητική πράξη και το σκίτσο που έγινε viral. 

Ο 30χρονος άνδρας ανέβαινε κάθε μέρα από τον αγωγό στο δωμάτιο της και καθόταν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου για να βεβαιωθεί ότι η μητέρα του ήταν καλά.

«Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο παράθυρο παρατηρώντας την κατάσταση της μητέρας του. Έφευγε όταν είχε σιγουρευτεί ότι την είχε πάρει ο ύπνος», ανέφερε ένας υπάλληλος του νοσοκομείου.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και νικήθηκε από τον ιό.

Η συγκλονιστική εικόνα και η απέραντη αγάπη που έδειξε ο νέας άνδρας έσπειραν συγκίνηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και ένας καλλιτέχνης δημιούργησε ένα υπέροχο σκίτσο που έγινε viral. 

Τη φωτογραφία του νεαρού άντρα να αποχαιρετά τη μητέρα του σκαρφαλωμένος στο περβάζι έξω από το παράθυρο της εντατικής δημοσίευσε στο Twitter ο ακτιβιστής, Μοχάμεντ Σάφα, εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών.

«Ο γιος μιας Παλαιστίνιας που μολύνθηκε από COVID-19 σκαρφάλωσε μέχρι το δωμάτιο του νοσοκομείου για να βλέπει τη μάνα του κάθε νύχτα μέχρι που πέθανε» έγραφε το σχόλιο του Σάφα στην ανάρτησή του.

 

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

«Εδώ και μία εβδομάδα 40 Σύροι πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και 15 παιδιά, παραμένουν εγκαταλειμμένοι…