Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστική Ρένεση υπέρ Μποφίλιου: «Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι;»

«Χρειάζεται αίμα η τραγωδία κ η προπαγάνδα σκυλιά»

My project 17

Ηχηρή θέση υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου για τον «πόλεμο» που δέχεται με αφορμή τις σαφείς δηλώσεις της κατά του πολέμου στην Ουκρανία, πήρε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση σε ανάρτησή της στο instagram.

Στην ανάρτηση, η Κλέλια Ρένεση αναφέρει μεταξύ άλλων σε οργισμένο ύφος: «Εσας το μονο που σας εφταιξε ειναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κ τα δυο τραγουδια που ειπε να τραγουδησει τον πονο της τραγωδιας; Ηρεμα ρωταω αλλα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;;;;;;; Πρεπει σωνει κ ντε να παιξουμε στην μονοπολη τους;;; Η θεση που αρμοζει σ εναν πολιτη ειναι μονο να διαλεγει αφεντικο;;; Ποτε γιναμε τοσο υπεροχοι σκλαβοι; Τοσο μοιρολατρες; Τοσο μικροι;», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Τι κοσμος θεε μου. Να μην χωραει ενα ονειρο.. ουτε σ ενα τραγουδι..», συνεχίζει σε άλλο σημείο η ηθοποιός για να καταλήξει σε ένα μεγαλοπρεπέστατο «μπλιαχ» που απευθύνει σε όσους «διασπείρουν τον διχασμό», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση έχει ως εξής: 

Ετσι μια ομορφη Τριτη λαμπερη που ειναι, για πειτε μας φωστήρες , που ανηκουμε , σε πιο ταγμα παραπληροφόρησης να ενταχθουμε, απο ποτε αρχιζει να μετραει το κοντερ της ιστοριας, ποτε ειναι η σωστη ωρα να παρουμε θεση κ με ποιους, σε ποιον θεο να πιστευουμε, κ εντέλει ποτε να κανουμε εισπνοη- εκπνοη για να μην σας ενοχλουν τα χνωτα μας…
Ενω μπροστα στα ματια μας εξελίσσεται η μεγαλυτερη γεωπολιτικη αποσταθεροποίηση των τελευταιων ετων σε ευρωπαικο εδαφος, με μονο θυμα οπως παντα τον απλο λαο, που πληρωνει , με τη ζωη του στην χειροτερη ή την εξαθλιωση του στην καλυτερη , την ενεργειακη κ σιτιστικη εξαρτηση που τον υποχρεωσαν οι κυβερνησεις, απλα κ μονο για να αλλαξουν χερια τα λεφτα. Απο το ενα αφεντικο στο αλλο.. και σκοτωνονται οι ανθρωποι μπροστα στα ματια μας, κ η δυσπνοια απ την καταντια μας εχει γινει ανυποφορη.. κ η απολυταρχικη προπαγανδα βρισκεται στα καλυτερα της , οταν τα ΜΜΕ μας φερονται σαν να ειμαστε σε ιδρυμα άνοιας, οταν η εννοια της λογικης ή της κριτικης σκεψης σε κατατάσσει κατευθειαν σε ταμπελα βολικη για το τσουβαλιασμα..
Ενω συμβαινουν ολα αυτα, εσας το μονο που σας εφταιξε ειναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κ τα δυο τραγουδια που ειπε να τραγουδησει τον πονο της τραγωδιας!;;;!
Ηρεμα ρωταω αλλα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;;;;;;;
Πρεπει σωνει κ ντε να παιξουμε στην μονοπολη τους;;; Η θεση που αρμοζει σ εναν πολιτη ειναι μονο να διαλεγει αφεντικο;;; Ποτε γιναμε τοσο υπεροχοι σκλαβοι; Τοσο μοιρολατρες; Τοσο μικροι;
Στην Ουκρανια αυτη τη στιγμη διεξαγονται 3 πολεμοι ταυτοχρονα. Ο πρωτος ειναι ο γνωστος. Ο δευτερος ειναι οι ναζι εναντιον των ρωσσοφονων ουκρανων, ο τριτος μεταξυ των μαφιων κ απ τις δυο πλευρες. Καμια συνθηκη δεν θα εξασφαλισει την εξοδο των πολιτων. Χρειαζεται αιμα η τραγωδια κ η προπαγανδα σκυλια.
Κ αν θελετε τα λεω κ με τραγουδακι μπροστα στο συνταγμα.
Ο διχασμος που πατε να διασπείρετε ειναι η μεγαλυτερη καταντια. Αλλα οταν τα παιδια του γειτονα δεν θα χουν να φανε, εμεις παλι θα τρεχουμε,.. οι γραφικοι, οι αναρχοαπλυτοι, οι ρομαντικοι. Εσεις θα καθεστε καναπεδακι κ θα μετρατε κερματα ικανοποιημενοι που διαλεξαμε τη σωστη πλευρα.
Τι κοσμος θεε μου. Να μην χωραει ενα ονειρο.. ουτε σ ενα τραγουδι..
Μπλιαχ

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…