Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με το γιο του Ζαχαριά: «Είδα μια μαύρη μάζα να έχει αγκαλιάσει το δέντρο»

Τι ερευνά η τροχαία

Την τελευταία του πνοή βρήκε χθες το απόγευμα ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Ζαχαριάς, Αλέξανδρος, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε δέντρο στον Άγιο Στέφανο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες, μία από τους οποίους μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο και βγήκα έξω. Είδα μια μαύρη μάζα να έχει αγκαλιάσει το δέντρο, είχε μαζευτεί κόσμος. Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, τρέχουν λες και είναι ράλι, δεν σέβονται ούτε το σχολείο ούτε τον παιδικό σταθμό», είπε η κυρία Κυριακή.

Πριν από έξι χρόνια είχε γίνει στο ίδιο σημείο άλλο ένα τραγικό τροχαίο, με 4 άτομα, δύο μητέρες με τα παιδιά τους, να σκοτώνονται σε δυστύχημα.

Οι έρευνες της τροχαίας

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν προσπάθησε να προσπεράσει αυτοκίνητο που κινούνταν μπροστά του. Μια από τις εκτιμήσεις αναφέρει πως ίσως τη στιγμή της προσπέρασης, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να έκανε κάποια κίνηση που δεν περίμενε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, με αποτέλεσμα να χάσει εκείνος τον έλεγχο του οχήματός του.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο, οι αστυνομικοί πρόκειται να πάρουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από την οδηγό του αυτοκινήτου που προπορευόταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τροχαίο είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουαριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμανόγλου. Από τη σφοδρή σύγκρουση είχαν σκοτωθεί ο οδηγός Γιώργος Βακάκης, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η Αποστολία Πατμάνογλου και ο Παύλος Πατμάνογλου.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…