Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστική μαρτυρία εγκλωβισμένης στην Αττική Οδό: «Έφαγα χιόνι για να πάρω το χάπι μου»

Δύο ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη και τον γαμπρό της, χωρίς να μπορεί καν να πάει σε τουαλέτα

5490646

Για τις βασανιστικές ώρες που πέρασε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της στη διάρκεια της κακοκαιρίας “Ελπίδα” μίλησε στο Mega η κ. Ζωή, περιγράφοντας με συγκλονιστικό τρόπο την εμπειρία της.

Όπως ανέφερε, έμεινε εγκλωβισμένη στα χιόνια, μέσα στο αυτοκίνητό της, για δύο ολόκληρες μέρες, από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. “Εγώ έχω κλειστοφοβίες και τέτοια και δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Έμπαινα, έβγαινα, έμπαινα, έβγαινα, και κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, και ευτυχώς έχω τα χάπια μου κοντά. Με τι όμως να τα πιω; Παίρνω μια χούφτα μεγάλη χιόνι και τη βάζω μέσα. Από εκείνη την ώρα είδα τον Θεό με τ’άστρα. Το κατάπια βέβαια το χάπι, όμως με πιάσανε όλα μου τα δόντια, να μην μπορώ να σταθώ πουθενά. Όλη τη νύχτα ψόφησα από την κοιλιά μου. Και το χειρότερο δε θέλω να το πω, αλλά… Ντρέπομαι τόσο πολύ. Τα έκανα όλα επάνω μου. Βγήκα έξω να κάνω σαν τρελή γύρω-γύρω από το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Εν τω μεταξύ εγώ έχω κάνει μια εγχείρηση που στο στομάχι μόλις καταλάβω κάτι πρέπει να πάω οπωσδήποτε τουαλέτα. Πού να πάω; Γύριζα γύρω-γύρω σαν το λιοντάρι”, ανέφερε.

Είπε ακόμα ότι η κόρη και ο γαμπρός της δεν επιδιώκουν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από την Αττική Οδό, “αλλά εγώ τους λέω όχι, παιδιά, τραβάτε. Αλλά πού να ξεκινήσεις και δικαστικό αγώνα; Πού θα βρεις τόσα λεφτά; Εγώ θα έκανα και μία πρόταση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, τόσοι δικηγόροι είναι εκεί μέσα, ας αναλάβουν κανα-δυο να βοηθήσουν τον κόσμο”.