Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστική κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – Την πετούν έξω από το σπίτι της (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της στον ΑΝΤ1.

5527918

Στον απόηχο της βίαιης έξωσης της Ιωάννας Κολοβού λόγω τραπεζικού χρέους, συγκλονίζει η υπόθεση μιας άνεργης μητέρας με δύο παιδιά. Φυσικά, δεν είναι και η μοναδική, καθώς δεκάδες άνθρωποι βιώνουν τον δικό τους «Γολγοθά» απέναντι στα «κοράκια» των funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια και για μερικές χιλιάδες ευρώ βγάζουν στο «σφυρί» σπίτια ευάλωτων, φτωχών ανθρώπων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για μια χωρισμένη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που έχει διορία λίγων ημέρων για να φύγει από το σπίτι που αγόρασε με δάνειο, το οποίο αδυνατεί πλέον να εξοφλήσει σε δόσεις, λόγω οικονομικής αδυναμίας.

«Δεν μου επιτρέπουν να μείνω ούτε λίγες ημέρες παραπάνω. Πού θα πάω; Τους έχω ζητήσει έως το τέλος της σχολικής χρονιάς. Δε με ακούνε», λέει στον ΑΝΤ1, με τρεμάμενη φωνή που αποτυπώνει την καταρρακωμένη ψυχολογία της. «Τρέμουμε και εγώ και τα παιδιά, να χτυπήσει το τηλέφωνο. Έχω αρρωστήσει. Ας με ακούσει κάποιος, ζητώ μία ευκαιρία, κάτι», λέει…

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο» είπε και συνέχισε λέγοντας: «έστειλαν τον πολιτικό μηχανικό να το εκτιμήσει και με άφησαν να μείνω μέχρι τον Νοέμβριο. Τους ζήτησα να το νοικιάσω και δεν με ακούνε. Είμαι χωρισμένη, είμαι μόνη μου, είμαι άνεργη με δύο ανήλικα παιδιά».

«Το χρέος μου έχει ανέλθει σε 54.000 ευρώ. Δεν έχω να πληρώσω ούτε την μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», είπε με φωνή τρεμάμενη και σε προφανή ένταση η γυναίκα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το μόνο που με κρατάει είναι τα δύο παιδιά μου», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.