Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης των αδελφών Breton

Η ισπανική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις της εξαφάνισης των αδελφών Breton-Ortiz της 6χρονης Breton-Ortiz Ruth (Ρούθ) και του 2χρονου…

Η ισπανική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις της εξαφάνισης των αδελφών Breton-Ortiz της 6χρονης Breton-Ortiz Ruth (Ρούθ) και του 2χρονου αδελφού της Jose (Χοσέ).

Τα δύο αδέλφια εξαφανίστηκαν στις 08 Οκτωβρίου 2011 από την πόλη Cordoba της Ισπανίας, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να επισκεφθούν τον πατέρα τους.

Από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης των δύο παιδιών ο πατέρας κρατείται, καθώς έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις. Όπως αναφέρει ο ισπανικός οργανισμός «Fundacion ANAR», o οποίος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα παιδιά (Missing Children Europe), εντοπίστηκαν οστά στην εξοχική κατοικία του πατέρα και οι αστυνομικές έρευνες εστιάζουν στο να διασταυρωθεί εάν τα οστά αντιστοιχούν σε παιδιά ανάλογης ηλικίας, όπως των δυο αδελφών.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε την ύπαρξη νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις οποίες αναμένονται άμεσα αποτελέσματα για την επιβεβαίωση ή όχι της παραπάνω υπόθεσης.

Τα νέα στοιχεία ενδεχομένως οδηγούν στο γεγονός ότι ο πατέρας αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών και έπειτα έκαψε τα σώματά τους.

Την εξαφάνιση των δύο μικρών αδελφών δημοσιοποίησε στην Ελλάδα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις 24 Μαρτίου 2012 συμμετέχοντας σε ευρεία κινητοποίηση για την ανεύρεση των παιδιών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από Το Χαμόγελο του Παιδιού «παρά τους φόβους μας, συνεχίζουμε τις εντατικές προσπάθειες μέχρι να αποκλειστεί και η τελευταία ελπίδα. Παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις, ευχή όλων είναι να μην επιβεβαιωθούν οι παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες. Βρισκόμαστε σε αναμονή νεότερων πληροφοριών.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να καλέσει στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»


Οι αχρείαστες αποκαλύψεις για την Άννα Παναγιωτοπούλου από την Τσολάκη: «Μίλαγε άσχημα, έβγαζε άλλον χαρακτήρα»

Παναγιωτοπούλου Τσολάκη

Οι αχρείαστες αποκαλύψεις για την Άννα Παναγιωτοπούλου από την Τσολάκη: «Μίλαγε άσχημα, έβγαζε άλλον χαρακτήρα»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μάθαμε πράγματα για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που δεν χρειαζόταν να…

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…