Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για δάσκαλο του τάε κβον ντο που φέρεται ότι βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για το βιασμό τουλάχιστον 5 ανήλικων αθλητριών του.

proponitis ilioupoli 2 850x460 1

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιόπουλη, ο οποίος φέρεται να βίαζε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών, εν αναμονή της εισαγγελικής απόφασης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή οι λεπτομέρειες από τη δράση του 44χρονου προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες για περισσότερα από 10 χρόνια φέρεται να έχει προσεγγίσει κάποιες από τις ανήλικες αθλήτριές του.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι οδηγούσε τα ανήλικα κορίτσια στο σπίτι και μέσα στο δωμάτιο που είχε διαμορφώσει στον πρώτο όροφο του γυμναστηρίου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες βίαζε τα παιδιά και στη συνέχεια τα απειλούσε να μην μιλήσουν, για να μην βρεθούν οι ίδιες όπως φέρεται να έλεγε σε δύσκολη θέση.

Εκτιμήσεις ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα

Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα θύματά του. Ο προπονητής του Τάε Κβο Ντο κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας τότε από 12 έως 16 ετών, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Επικοινώνησαν τα κορίτσια μεταξύ τους»

«Όταν ήταν μικρές, δεν είχαν εικόνα και βεβαιότητα ότι αυτό που συνέβαινε στην μία θα συνέβαινε και αλλού. Τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κάπως βγήκε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των θυμάτων.

«Αυτό που έκαναν τα κορίτσια δείχνει γενναιότητα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Το ένα κομμάτι ήταν ότι όντως ήθελαν να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί όλη αυτή η ιστορία τους έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά και το δεύτερο που ήθελαν είναι με τον τρόπο αυτό να προστατεύσουν και άλλα παιδιά γιατί πίστευαν ότι η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου μπορεί να συνεχίζεται», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Η μήνυση έχει υποβληθεί από τις τρεις κοπέλες. Οι άλλες δύο προέκυψαν από την προκαταρκτική, δηλαδή από τα στοιχεία που έδωσαν οι τρεις καταγγέλλουσες και από τις καταθέσεις των μαρτύρων», είπε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

Ο δράστης είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός ανήλικου αγοριού και, μάλιστα, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στη σχολή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…