Συγκλονιστικά νέα από τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Έγκυος γέννησε καθοδόν σε ασθενοφόρο (Εικόνες/ Βίντεο)

Ένα μωράκι γεννήθηκε στο ασθενοφόρο στο δρόμο προς Διδυμότειχο, κατά τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης εκκένωσης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

image 4

Μέσα στην καταστροφή και τον πανικό που επικρατεί στον Έβρο το τελευταίο τετραήμερο, με τις φλόγες να φτάσουν χθες (21/08) και στην αυλή το Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης πυροδοτώντας άμεσα επιχείρηση εκκένωσης, συνέβη κάτι συγκλονιστικό. Κατά τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης, ένα μωράκι γεννήθηκε στο ασθενοφόρο στο δρόμο προς Διδυμότειχο.

Ειδικότερα, μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθοδόν προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου γέννησε μια έγκυος γυναίκα, που ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μεταφέρθηκε χθες το βράδυ κατά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

367963630 667358948348788 4238936342169621332 n
Εικόνες από την επιχείρηση

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Η ικανοποίηση για την επιτυχία του τοκετού ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα του γιατρού και της μαίας που συνόδευσαν την επίτοκο, την ίδια ώρα που μεταφέρονταν άλλα 11 νεογνά επίσης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Καβάλα και άλλο ένα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 11 το «Αδαμάντιος Κοραής» αναχώρησε με προορισμό την Καβάλα με τους ασθενείς.

Καταρρίφθηκε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών στον στίβο από τον 21χρονο Αλέκνα (video)

alekna 013826

Καταρρίφθηκε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών στον στίβο από τον 21χρονο Αλέκνα (video)

Ο αθλητής φαινόμενο της δισκοβολίας, ο Λιθουανός Μίκολας Αλέκνα κατέρριψε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ στον…