Συγκλονισμένος ο εικονολήπτης της ΕΡΤ: «Λυπάμαι που τον βρήκα εγώ»

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», είπε ο Αντώνης Μυστιλόγλου για τον Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη.

εικονολήπτης

Δεν είχε αίσιο τέλος η αναζήτηση του Μάικλ Μόσλεϊ, του Βρετανού παρουσιαστή, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στη Σύμη το πρωί της Κυριακής (09/06).

Συγκεκριμένα, η παρατηρητικότητα ενός εικονολήπτη της ΕΡΤ, του Αντώνη Μυστιλόγλου, ήταν αυτή που οδήγησε τις Αρχές στο να εντοπίσουν νεκρό τον Μάικλ Μόσλεϊ. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Αριστείδη Μιαούλη, τράβηξαν κάποια πλάνα με βάρκα στον κόλπο Αγίας Μαρίνας και έκαναν κάποια βίντεο με δηλώσεις.

Κατά την επιστροφή του τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ, ο καμεραμάν, Αντώνης Μυστιλόγλου, βλέποντας τα πλάνα που είχε τραβήξει, διέκρινε κάτι να γυαλίζει δίπλα σε έναν φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Αυτό ήταν! Η κινητοποίηση των Αρχών, τόσο των αστυνομικών όσο και του δήμου της Σύμης ήταν άμεση. Έτσι, βρέθηκε η σορός του άτυχου παρουσιαστή δεν φέρει κακώσεις παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Πεσμένος στα βράχια βρέθηκε νεκρός ο Μόσλεϊ

 

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα»

Πάντως, με το μυαλό στην οικογένεια του 67χρονου Μάικλ Μόσλεϊ, που βρίσκεται σύσσωμη στη Σύμη, ο Αντώνης Μυστιλόγλου στο τηλεοπτικό δίκτυο του Sky News δήλωσε: «Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό». Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα».

Η δημοσιογράφος του Sky News ανέφερε στο ρεπορτάζ της από τη Σύμη: «Μην μπορώντας να καταλάβει τι ήταν, τράβηξε δύο φωτογραφίες με τον μακρινό του φακό. Επιστρέφοντας στη στεριά, δήλωσε ότι τράβηξαν μια φωτογραφία, χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Κάνοντας ζουμ στο τηλέφωνο, μπορούσαν να δουν “καθαρά” έναν άνδρα ξαπλωμένο που ταίριαζε στις περιγραφές του αγνοούμενου παρουσιαστή».

 

Φωτιά-Ύδρα: Στη Βουλιαγμένη το σκάφος «Περσεφόνη» από όπου έπεσαν τα πυροτεχνήματα-Αναμένεται να συλληφθεί ο καπετάνιος του σκάφους

persefoni1

Φωτιά-Ύδρα: Στη Βουλιαγμένη το σκάφος «Περσεφόνη» από όπου έπεσαν τα πυροτεχνήματα-Αναμένεται να συλληφθεί ο καπετάνιος του σκάφους

Στη μαρίνα της Βουλιαγμένης καταπλέει το μεσημέρι του Σαββάτου το τουριστικό ενοικιαζόμενο σκάφος «Περσεφόνη» για…