Newsroom

Newsroom

Συγκλονισμένη η Κίνα: 11 αγόρια σκότωσαν 8χρονο συμμαθητή τους για "να περάσει η ώρα"

Αποτροπιασμό προκαλεί σε όλο τον πλανήτη το έγκλημα που συνέβη στην Κίνα, με 11 αγόρια να σκοτώνουν 8χρονο συμμαθητή τους…

resizer

Αποτροπιασμό προκαλεί σε όλο τον πλανήτη το έγκλημα που συνέβη στην Κίνα, με 11 αγόρια να σκοτώνουν 8χρονο συμμαθητή τους επειδή έψαχναν κάτι ενδιαφέρον να κάνουν.

Τα αγόρια, ηλικίας από εννέα μέχρι 13 ετών, ομολόγησαν πως επιτέθηκαν στον 8χρονο Τζανγκ Τάι, σε δρόμο της περιοχή Ζαντζιακού που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της επαρχίας Χεμπέι.

Τον ξυλοκόπησαν, τον άφησαν αιμόφυρτο και σε λιπόθυμη κατάσταση στην άκρη του δρόμου. Ο Τάι εντοπίστηκε από περαστικούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Η αστυνομία συνέλαβε τα παιδιά που είναι μέλη συμμορίας, ως τους κύριους υπόπτους. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησαν ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον οχτάχρονο επειδή βαριόνταν και έψαχναν να κάνουν κάτι συναρπαστικό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Κονγκ Λου, είπε ότι την ιδέα έριξε ο αρχηγός της συμμορίας, που είχε δει λίγο πριν τον Τάι με μερικά άλλα παιδιά.

«Τώρα, ανακρίνουμε όλα τα αγόρια για να εξακριβώσουμε σε ποιο βαθμό εμπλέκεται ο καθένας» είπε ο Λου. Ο παππούς του αδικοχαμένου Τάι, ο 67χρονος Τζανγκ Κούο είπε ότι άφησε το εγγονάκι του να παίζει στην αυλή και μόλις γύρισε σπίτι το έψαχνε στους δρόμους επειδή είχε εξαφανιστεί.

Κάποιο αγοράκι του είπε πως είδε τον Τάι να φεύγει με την συμμορία επειδή «του υποσχέθηκαν να μην τον ξαναχτυπήσουν ποτέ, αν εκείνος συμφωνήσει να πάει μαζί τους». «Ανησύχησα εξ αρχής γιατί ήξερα ότι ένας από αυτούς είναι νταής» ανέφερε ο παππούς.

«Ο εγγονός μου, μου είχε πει ότι αποκαλούν αυτό το αγόρι “Big Brother” (Μεγάλο Αδελφό) και ότι όποτε ήθελε κάποιος να τον ακολουθήσει έπρεπε να το κάνει, αλλιώς τον απειλούσε» πρόσθεσε ο 67χρονος και επεσήμανε ότι «δεν συμπαθούσε τον εγγονό μου επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει το χαρτζιλίκι του».

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού ισχυρίζεται ότι έπεσε πολλές φορές θύμα bullying.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…