Newsroom

Newsroom

Συγκλόνισε ο ιερέας φίλαθλος του ΠΑΟΚ για τα όσα είπε για την δολοφονία του Άλκη

Σε ένα ηχηρό μήνυμα που σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει τις σκοταδιστικές ρητορικές που κρατούν ορισμένοι ιερείς, ο  γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, παπα-Χρήστος, τίμησε τη μνήμη του Άλκη

iereas 1

Ο πατέρας Χρήστος που αγαπάει το ποδόσφαιρο συγκλόνισε με τα λόγια του για τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη. Ο γνωστός  ως «Παπά ΠΑΟΚ», συγκλόνισε μέσω των όσων είπε στον “Κόσμο των Σπορ μέσω Skype Χαλκιδικής. Ο παπα-Χρήστος ο οποίος τίμησε τη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού βρέθηκε στο σημείο όπου δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές και άφησε την τελευταία του πνοή ο αδικοχαμένος φοιτητής. «Άφησα λίγα λουλούδια, γονάτισα και φίλησα το χώμα το οποίο βάφτηκε με το αίμα ενός παιδιού, τόσο άδικα» είπε και στη συνέχεια εξιστόρησε τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με τον γιο του, στα σκαλιά που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος.

 

Ο παπα-Χρήστος ανέφερε πως συζητούσε με τον γιο του και του είπε πως Μπαμπά το ξέρεις ότι μπορεί να είναι οποιοσδήποτε πατέρας σε αυτή τη θέση. «Είναι ο πατέρας του Αλκή σήμερα μάτωσε η καρδιά μου και λέω Θεέ μου και όταν τον ρώτησα μετά ποια είναι η γνώμη σου, του λέω παιδί μου αν δεν ανεβάσουμε πολιτισμικά και πνευματικά την κοινωνία αν δεν ξυπνήσουμε πραγματικά, φοβάμαι ότι ξυπνήσαμε να τα πούμε να αλλάξουμε πλευρό και να ξανακοιμηθούμε». Μάλιστα ο ίδιος κατέληξε κάνοντας μια συγκλονιστική πρόταση-πρόσκληση στους προέδρους των ομάδων.

«Να σου πω και κάτι; Μια πρόταση. Ωραία, είδαμε τους προέδρους προηγουμένως που μιλούσαν. Ωραία, τα είπαν υπέροχα. Εγώ θέλω μια κίνηση από τους προέδρους. Τώρα! Όχι αύριο!» είπε οργισμένος στην κάμερα και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί οι πρόεδροι της Super League αγκαλιά να κάνουν μια δήλωση. Μπορούν; Αν όχι είναι ηθικοί αυτουργοί! Αν μπορούν, κάτι κατάλαβαν από τον θάνατο αυτού του παιδιού!» είπε στο τέλος της συνέντευξης.

 

Δείτε τι είπε ο παπά-Χρήστος εδώ:

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…