Συγκλόνισε η Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν σε κώμα, παράλυτη και τυφλή» (video)

«Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!»

NewsRoom 12/05/2022 | 10:27

Συνέντευξη παραχώρηση η γνωστή κωμικός, Κατερίνα Βρανά, και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε

Η Κατερίνα Βρανά δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι: «Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!»

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε».

Επίσης, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και στην σάτιρα.

«Ήρθα 3η πιο αστεία ηθοποιός στον κόσμο σε διαγωνισμό. Η κατάσταση στην Ελλάδα για ένα  με αναπηρία, είναι από τις χειρότερες στον κόσμο, είμαστε φρίκη, ντροπή μας. Έγινες ανάπηρος, σίγα τα λάχανα… Δεν υπάρχει λόγος για κακομοιριά και λύπηση. Κάποιοι θεώρησαν ότι επειδή είμαι σε αμαξίδιο, έχω και νοητικά θέματα», τόνισε η ηθοποιός.

«Στη σάτιρα χωράνε όλα, το μονό σημαντικό είναι το όπλο των αδύναμων να πολεμήσει τους ισχυρούς, όχι τους αδύναμους. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα έπρεπε να κάνει αυτά τα αστεία, έκανε την σειρά ξεπατικοτούρα, αναπαράγεις κάτι με το οποίο πρέπει να τελειώνουμε. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ταλέντο και μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα, ακόμα θυμάμαι αυτά που έλεγε το ‘90», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή που παραχώρησε η Κατερίνα Βρανά