Σύγκληση της Ολομέλειας για το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα για το ζήτημα της ΔΕΗ ζητούν οι…

anel 3

Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα για το ζήτημα της ΔΕΗ ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, δήλωσε: «Σε ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο εθνικό θέμα όπως είναι η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος, η συγκυβέρνηση οφείλει να συγκαλέσει την Ολομέλεια της Βουλής – την οποία τύποις υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – για να συζητηθούν οι προτάσεις για δημοψήφισμα ειδάλλως θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι τρέμει να κοιτάξει στα μάτια την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Εμπορίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε την υπουργική απόφαση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και επισήμανε πως οι πραγματικές προθέσεις είναι η εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η χαλάρωση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού.

Η ανακοίνωση
«Με την υπουργική απόφαση για οριστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των δανειστών και των ντόπιων συνεργατών τους για την πλήρη εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την χαλάρωση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού μαζί.  

Την στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει χρήματα για να ζήσει όλη την εβδομάδα το πρόβλημα δεν είναι να ψωνίσει την Κυριακή. 

Το «Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν» δεν θα περάσει. 

Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση θα μείνει ζωντανή. Το ίδιο και η ελληνική οικογενειακή παράδοση».

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…