Συγκίνηση στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν στο κοιμητήριο Ζωγράφου τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και συνάδελφοι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στα 63 του χρόνια τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η σορός του καλλιτέχνη είχε μεταφερθεί νωρίτερα στην εκκλησία στο κοιμητήριο Ζωγράφου, με την κόρη και τη σύζυγό του να βρίσκονται εκεί από νωρίς.

«Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο» έγραφε το στεφάνι της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Ο αιφνίδιος θάνατός του γέμισε με θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Από το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, οπότε έγινε γνωστός ο θάνατός του, ραδιόφωνο, τηλεόραση και κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και από μηνύματα συντριβής για τον ξαφνικό χαμό του.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή, έφυγε από κοντά μας ένας αγαπημένος, πολύ αγαπημένος φίλος, ένας σπουδαίος συνεργάτης και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά το βράδυ της Δευτέρας. «Θα ήθελα στην αρχή της συναυλίας που θα είναι αφιερωμένη από εμάς όλους εδώ, θα ήθελα να ενώσουμε τη φωνή μας τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του σε στίχους του φίλους μας του Σάκη Μπουλά. Πάμε μαζί έτσι για καλό κατευόδιο», ανέφερε κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. 

Μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου και του Μανώλη Κοττάκη, ο Διονύσης Τσακνής μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συνοδοιπόρου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.  «Δεν ξέρω τί μπορεί να πει κανείς, εγώ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δηλώνω αναρμόδιος να μιλήσω για έναν άνθρωπο, διότι η αποτίμηση του έργου του Λαυρέντη, θα γίνει από ψύχραιμους ανθρώπους. Εγώ ούτε ψύχραιμος είμαι, ούτε αντικειμενικός μπορώ να είμαι, ούτε λογικός μπορώ να είμαι. Αντιμετωπίζω το παράλογο της απώλειας, αντιμετωπίζω συναισθηματικά και μόνο αυτή την απώλεια και ευελπιστώ κάποια στιγμή ηρεμώντας, να κάνω έναν απολογισμό» είπε βαθιά συγκινημένος ο Διονύσης Τσακνής.

Η οικογένειά του είχε κάνει έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ενωση «Μαζί για το παιδί».

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…