Newsroom

Newsroom

Συγκίνηση στην εκδήλωση για τον Π. Φύσσα

Με τη συμμετοχή των γονιών του δολοφονηθέντα στα Πετράλωνα, Πακιστανού μετανάστη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η αντιφασιστική εκδήλωση στη…

pakistanoi goneis

Με τη συμμετοχή των γονιών του δολοφονηθέντα στα Πετράλωνα, Πακιστανού μετανάστη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η αντιφασιστική εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε απο τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.

Η συγκέντρωση  πραγματοποιήθηκε  στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας και διοργανώθηκε από την Κίνηση Ενωμένο Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Οι γονείς του μετανάστη από το Πακιστάν, Χαντίμ Χουσείν και Σουγκράν Μπίμπι, είχαν εκφράσει την επιθυμία να συναντήσουν την οικογένεια του Παύλου Φύσσα. Τελικώς συναντήθηκαν με συγγενή της οικογένειας Φύσσα που έφτασε στο σημείο.

Ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν ευχαρίστησε καθε Έλληνα και Ελληνίδα που τους στήριξε, τους βοήθησε και ελπίζει να δοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του γιου του όπως και για τον χαμό του Π. Φύσσα. «Καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για να ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια. Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί;» διερωτήθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου πακιστανού.