Newsroom

Newsroom

Συγκίνηση στα βραβεία του ΠΣΑΤ: Βραβεύτηκε ο Νίκος Γκάλης και η κόρη του

Μια σπάνια εμφάνιση του ζωντανού θρύλου του μπάσκετ Νίκου Γκάλη μαζί με την οικογένεια του, στην απονομή των βραβείων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Screenshot 2023 12 23 191620

Πρώτα βραβεύτηκε ο πατέρας και στη συνέχεια η κόρη του Στέλλα, η οποία είναι δυο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τσιρ-λίντιγκ. Ο Νίκος Γκάλης είπε με χιούμορ πως στην οικογένεια μετράνε ποιος έχει τα περισσότερα χρυσά ενώ η κόρη του μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον Γκάλη ως μπαμπά.

Ο 66χρονος Νίκος Γκάλης παρέλαβε βραβείο, τιμής ένεκεν στην προσφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία, στο πλαίσιο της 70ης τελετής απονομής αθλητικών βραβείων από τον ΠΣΑΤ.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος αλλά και με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε «Δεν έχω τα μαλλιά που είχα τότε που φαίνομαι στο video. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ, με έχει τιμήσει αρκετές φορές ως καλύτερο αθλητή αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη τιμή. Τιμάται και η κόρη μου που είναι με την Εθνική ομάδα cheerleading. Αλλά έχω και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στο σπίτι με κοροϊδεύει συνέχεια η κόρη μου! Λέει πως έχει πάρει δυο πρωταθλήματα! Κι εγώ ένα! Το άξιζαν τα παιδιά, μπράβο τους. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ ήμουν κατά της βίας, όσο έπαιζα έλεγα πως ο αθλητισμός πρέπει να είναι ένα θέατρο που θα πάρεις την οικογένεια και να πας στο γήπεδο. Αν το πιστεύουμε όλοι, θα τα καταφέρουμε. Υγεία σε όλους».

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…