Συγκινημένος με την αναφορά Τσίπρα στον Βασίλη Μάγγο ο πατέρας του: Δίνει κουράγιο για καλύτερες μέρες

Βαθιά συγκινημένος με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην περίπτωση του παιδιού του από το βήμα της βουλής, δηλώνει ο Γιάννης Μάγγος

Maggos

Με δήλωσή του που αναρτά στα social media, ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάγνωση της επιστολής από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Μάγγος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή «δικαιώνει πολιτικά τον αγώνα μας και η ομιλία του δίνει κουράγιο και αισιοδοξία στους πολίτες για καλύτερες ημέρες».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αισθάνομαι βαθειά συγκινημένος που σήμερα 12-3-2021 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στη συζήτηση για την αστυνομική βία εις βάρος πολιτών, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του παιδιού μας Βασίλειου, που άδικα και ανηλεώς χτυπήθηκε και βασανίστηκε στις 14-6-2020, από αστυνομικές δυνάμεις στο Βόλο. Η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στο Κοινοβούλιο δικαιώνει πολιτικά τον αγώνα μας και η ομιλία του δίνει κουράγιο και αισιοδοξία στους πολίτες για καλύτερες μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάγγος.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναγνώσει -κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του- την προσωπική επιστολή του κ. Μάγγου. «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα κλείσω με κάτι που θεωρώ υποχρέωση. Έλαβα χτες ένα προσωπικό γράμμα από τον πατέρα του παιδιού που έχασε τη ζωή του» είπε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς συγκινημένος.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…