Συγκινεί ο Σταγόπουλος για τη Χρονοπούλου: «Έχω συγκλονιστεί – Η Μαίρη είναι παλικάρι, θα το ξεπεράσει»

Ο Νίκος Σταγόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

ti kanei simera o nikos stagopoulos o zen premie pou eixe 10 xronia sxesi me tin mairi xronopoulou.col 12

Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Σταγόπουλος, ο ποίος υπήρξε ζευγάρι με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, όμως, διατηρούν τη φιλία τους, καθώς, όπως λέει και ο ίδιος στην εφημερίδα «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη: «Η Μαίρη είναι οικογένειά μου».

Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονόπουλου παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Νίκος Σταγόπουλος όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού δεν έχει δώσει συνεντεύξεις και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Μαίρη είναι παλικάρι. Έχει περάσει και χειρότερα και πιστεύω ότι τώρα θα το ξεπεράσει» δήλωσε ο ηθοποιός, φανερά στενοχωρημένος με την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου. Καθημερινά προσεύχεται να πάνε όλα καλά. «Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μέλος της οικογένειάς μου. Έχω συγκλονιστεί. Μιλάω με τους γιατρούς. Προσευχόμαστε. Να στείλουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια. Έχει παίξει πολλές φορές με το θάνατο κι έχει κερδίσει».

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, υπήρξε μεταξύ τους επικοινωνία. «Μιλάμε συχνά. Μιλήσαμε πριν από μία εβδομάδα. Ήταν λίγο πεσμένη τον τελευταίο καιρό σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα» σημείωσε.

Ο Νίκος Σταγόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Με τη Μαίρη γνωριστήκαμε τέλη του 1991. Εγώ έπαιζα στο Θέατρο Πανελλήνιο, ήταν ένα φεστιβάλ με έργα του συγγραφέα Πίντερ. Πέρασα ένα διάστημα κουλτουριάρικο. Η σχέση ήρθε, όμως, έπειτα από ένα χρόνο. Με καλέσανε στην πρεμιέρα οι Μαροσούληδες στο “Δελφινάριο” και η Μαίρη έπαιζε με τη Μάρω Κοντού. Μετά είχε κάλεσμα στα “Βοτσαλάκια” και τη συνόδευσα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που οδηγούσε. Ήταν χωρίς αύριο. Τελικά, κάτσαμε, τα είπαμε. Την επόμενη μέρα με κάλεσε για μπάνιο και μετά ξεκίνησε η φιλία κι έγινε στη συνέχεια η σχέση» ανέφερε ο Νίκος Σταγόπουλος για τη σχέση του με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους