Newsroom

Newsroom

Συγκινεί ο Μελισσανίδης: Ο Νικολαΐδης «με στήριξε όταν δέχτηκα σκληρή επίθεση για τη σεξουαλικότητά μου»

«Ο Νικολαΐδης ήταν από τους ελάχιστους που με στήριξαν» δήλωσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης

My project 1 10

Εξαιρετικά συγκινητική είναι ακόμα μια ιστορία που φέρνει στο φως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ και μίλησε για μία «ενορχηστρωμένη, αισχρή και κατάπτυστη» από τους δημοσιογράφους δυσφήμιση, την οποία που βίωσε ο ίδιος, με αφορμή τη σεξουαλικότητά του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Εσύ ο ίδιος αφήνεις να σε επηρεάσει και να σε στεναχωρήσει το οτιδήποτε. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι έχουμε τις αντοχές και τον χαρακτήρα να το αντιμετωπίσουμε. Στο σχολείο αντιδρούσα».

Στη συνέχεια, ο Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και αποκάλυψε: «Με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι και ως φίλος, αλλά και ως συναθλητής οφείλεις να βοηθήσεις. Ο Αλέξανδρος στο Σίδνεϊ είχε σπάσει το πόδι του, είχε διαλυθεί. Εννοείται σαν συναθλητής θα πήγαινα να του σταθώ και να τον βοηθήσω».

«Αυτό που θα πως εγώ όμως, είναι ότι ο Αλέξανδρος στη δική μου αισχρή επίθεση που δέχτηκα το 2016 όταν μίλησα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου από κάποιους συναδέλφους σας, ήταν από τους ελάχιστους που με στήριξαν, ήρθε κοντά μου, μιλήσαμε μου είπε μη μασάς, όπως και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Εγώ εκπέμπω έναν χαρακτήρα που δείχνω ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια, αυτοί που ήταν να το πουν μου το είπαν» κατέληξε.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…