Newsroom

Newsroom

Συγκινεί η Σταυροπούλου: «Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου» (video)

«Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτε βαθιά», τονίζει η Βίκυ Σταυροπούλου

Σταυροπούλου

H πολύ επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» που προβλήθηκε στο MEGA τη σεζόν 2001-2002 προβάλλεται σε επανάληψη τις τελευταίες εβδομάδες και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη 23 χρόνια φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό δεν την ξεχνάει και συνεχίζει να παρακολουθεί τους χαρακτήρες και τις αλησμόνητες ατάκες της σειράς.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ως μία εκ των πρωταγωνιστριών έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αρκετή δόση χιούμορ, θέλοντας να απαντήσει στα μηνύματα αγάπης που δέχεται από τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός συνόδευσε τα λόγια της με δύο καρέ από μια επική σκηνή της σειράς, όταν η τηλεοπτική Στέλλα ετοιμαζόταν να κάνει έρωτα με τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης) και σκεφτόταν εάν έχει προετοιμαστεί σωστά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

«Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της.

Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμε όταν παίζεται στην τηλεόραση.

Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να… βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρέψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή.


Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτε βαθιά», αναφέρει η Βίκυ Σταυροπούλου στην ανάρτησή της.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Μάλιστα, η κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, άφησε ένα αστείο σχόλιο κάτι από την ανάρτηση της μητέρας της.

«Να αγαπάμε βαθιά όταν λες;;;; Σαν το ντεκολτέ του σημερινού επεισοδίου ας πούμε;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπάρκα