Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας κατά του Ρίβλιν

Την ώρα που σε εκδήλωση στο «Ευγενίδειο Ίδρυμα» ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, ανακηρυσσόταν επίτιμος διδάκτορας του τμήματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, λίγο πιο μακριά μέλη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

5a7206711dc52424548b4569

Οι διαδηλωτές, ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κρατώντας πανό που χαρακτήριζε ανεπιθύμητο τον Ρίβλιν, φώναξαν συνθήματα κατά του Ισραήλ και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό. Η αστυνομία που είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, χωρίς όμως να δημιουργηθούν επεισόδια. Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος και Παλαιστίνιοι.


Την ίδια ήταν σε εξέλιξη η τελετή αναγόρευσης, σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

«Το ελληνικό πνεύμα θα νικήσει και θα είμαστε στο πλευρό σας παντοτινά, ακόμα και αφού τελειώσει ο μαραθώνιος που κάνετε με επιτυχία», δήλωσε ο τιμώμενος Ισραηλινός πρόεδρος μετά την αναγόρευσή του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι υπουργοί Ν. Κοτζιάς, Ν. Παπαδημητρίου, Π. Κουρουμπλής, Γ. Κατρούγκαλος, από τη ΝΔ η Ντ. Μπακογιάννη, ο Αμερικανός Πρέσβης Τζ. Παιάτ κ.α.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…