Newsroom

Newsroom

Συγκέντρωση την Τρίτη για τα κενά στα σχολεία,απο τους εκπαιδευτικούς Αν.Αττικής

Σε τρίωρη στάση εργασίας (11:00 -14:00 το πρωί και 12:00 -15:00 το απόγευμα ) και στη συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας…

ekpaideytikoi 0

Σε τρίωρη στάση εργασίας (11:00 -14:00 το πρωί και 12:00 -15:00 το απόγευμα ) και στη συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας στις 13:00 μμ καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» με αίτημα να καλυφθούν τα κενά σε όλα τα σχολεία με μαζικούς διορισμούς.

«Καλούμε τους Συλλόγους εκπαιδευτικών που στις περιοχές τους έχουν κενά στα σχολεία να συντονίσουν μαζί μας τη δράση τους» αναφέρει.

Εν τω μεταξύ το ΔΣ του Συλλόγου και γονείς από τα ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων πραγματοποίησαν την Πέμπτη παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής, για τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία της Αν. Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι η Περιφέρεια Αττικής έστειλε τα κενά των δασκάλων την Τετάρτη 15/1 στο Υπουργείο Παιδείας, χωρίς να έχει λάβει κάποια απάντηση. Δεν μας δόθηκε καμιά υπόσχεση σχετικά με την κάλυψη των κενών, γεγονός που μας δείχνει το μόνο δρόμο που μας μένει ν’ ακολουθήσουμε». 902.gr