Newsroom

Newsroom

Συγχώνευση του τμήματος Web & Mobile της eXtend με τη Sleed

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του web & mobile development. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν ακόμα πιο προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες τους

synchonefsi tou tmimatos web mobile tis extend me ti sleed dnormal

Έπειτα από χρόνια συνεργασίας και υλοποίησης δεκάδων projects, η Sleed ανακοίνωσε την απορρόφηση του τμήματος Web & Mobile της eXtend, με τις δύο εταιρείες να ενώνουν τις δυνάμεις τους στοχεύοντας στην προσφορά προηγμένων υπηρεσιών αλλά και την επέκταση σε νέες δραστηριότητας.

Η eXtend ιδρύθηκε το 2005 και απασχολεί 20 εργαζόμενους. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι NEF-NEF, Public, ACS, Swissport, LE MONDE, MAPFRE, e-satisfaction, Barilla, Molinari, Semeli κ.ά.

Ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς «εισέρχεται στη Sleed μία από τις σημαντικότερες ομάδες τεχνολογίας που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στη Sleed ακόμα καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες σε μία εποχή που η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιχειρήσεων. Ήρθε επομένως η στιγμή να μεγαλώσουμε μαζί».

Από την πλευρά του, ο CEO της eXtend, Φώτης Χουντάλας, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια κοινή πορεία και αντίληψη σε έργα, ανθρώπους, όραμα και αξίες αποκτά μοναδικό σημείο αναφοράς. Η ομάδα του Web & Mobile application development της eXtend με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στο χώρο, ενσωματώνεται στη Sleed, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα που θα προσθέτουν αξία σε όσους μας εμπιστευτούν. Η σχέση που αναπτύχθηκε ξεπέρασε γρήγορα τον χαρακτηρισμό “επαγγελματική”, καθιστώντας τη συνέργεια αυτή σχεδόν αυτονόητη».

Η δραστηριότητα της eXtend συνεχίζεται με τα υπόλοιπα τμήματά της (ERP consulting and development, Private Cloud Hosting solutions, και IT support) όπως και η συνεργασία αυτών με τη Sleed.

Λίγα λόγια για τις δύο εταιρείες

Sleed

Η Sleed ιδρύθηκε το 2010 από τον Στέλιο Ηλιάκη και τον Ευάγγελο Κοτσώνη και είναι από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του digital marketing στην Ελλάδα.

Διαθέτει περισσότερες από 190 διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε διοργανώσεις που σχετίζονται με το e-business, τα social media και το design, ενώ έχει συμπεριληφθεί στα Best Workplaces στην Ελλάδα. Είναι Premier Partner της Google, Facebook Marketing Partner και Shopify partner.

Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, που συνδυάζουν το marketing με την τεχνολογία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τον τρόπο με το οποίο προσεγγίζουν την αγορά.

H Sleed απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα από δεξιότητες, όπως μάρκετινγκ, τεχνολογία, δημιουργικό, και βαθιά κατανόηση του χώρου του e-business.

Το πελατολόγιο της Sleed περιλαμβάνει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και από διαφορετικούς κλάδους. Από μεγάλες εταιρείες και brands, όπως είναι οι Vodafone, Toyota, Frezyderm, MSD, BSB, KFC, Wurth, Heron και Bodytalk, αλλά και μεγάλα e-shops όπως η Cosmos Sport, το Praktiker και το Spitishop, μέχρι και μικρότερες επιχειρήσεις, οργανισμούς και brands, τα οποία παρουσιάζουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και θέλουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα digital agency, όπως η Sleed.

eXtend

Η eXtend ιδρύθηκε το 2005 το Βασίλη Παπουτσόγλου και το Φώτη Χουντάλα, δύο ανθρώπους που έχουν πάθος με την τεχνολογία. Προϋπόθεση υπήρξε κάθε μέλος της ομάδας να αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας, ώστε να μεταδίδεται αυτό το πάθος σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σήμερα το ίδιο πάθος μοιράζονται 20 πολύτιμοι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή.

Στόχος της είναι ένα επιλεγμένο πελατολόγιο, στο οποίο να μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε Web development, Mobile application development, ERP και Hosting Services, έχοντας εφόδιο την τεχνογνωσία και την πίστη ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός.

Οι αξίες αυτές δημιούργησαν την εμπιστοσύνη που χρειάστηκε για να έχει η eXtend όλα αυτά τα χρόνια σταθερούς πελάτες και ξεχωρίζει διαθέτοντας ευελιξία σε απαιτητικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα projects με 360° προσέγγιση και άριστη τεχνογνωσία, έχοντας συνεργαστεί εταιρίες όπως: NEF-NEF, Public, ACS, Swissport, LEMONDE, MAPFRE, e-satisfaction, Barilla, Molinari, Semeli αλλά και πολλές άλλες επιχειρήσεις που αποφάσισαν να την εμπιστευτούν για ιδιαίτερα Project.

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

5820786

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

«Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε», λένε…

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομάκου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

430113696 386032271017011 577611428516139923 n

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

Με βίντεο του Άδωνι να... παίζει με τρενάκια ανέβασε ο Βαγγέλης Βλάχος θέλοντας να απαντήσει…