Newsroom

Newsroom

Συγχαρητήρια στον Πετρούνια από τη… Νάντια Κομανέτσι! (video)

Με αφορμή τη διαδικτυακή αλληλεπίδραση Κομανέτσι - Πετρούνια, ας θυμηθούμε το απόλυτο δεκάρι της ενόργανης γυμναστικής

AP20217567951773

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την πανηγυρική του ανάρτηση για την κατάκτηση του μεταλλίου κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες, ο Λευτέρης Πετρούνιας είδε την ανάρτηση να λαμβάνει χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και ακόμη περισσότερες ευχές και συγχαρητήρια από έλληνες και ξένους θαυμαστές του.

Ωστόσο, μια από όλες αυτές τις αλληλεπιδράσεις είναι σίγουρο πως τον συγκίνησε περισσότερο, αφού ήρθε από τον ζωντανό θρύλο της ενόργανης γυμναστικής, τη μεγάλη ρουμάνα αθλήτρια Νάντια Κομανέτσι. 

Η Κομανέτσι, το καθαρό δεκάρι όπως συνηθίζουν να τη λένε, αφού ήταν η πρώτη αθλήτρια που κατάφερε να λάβει βαθμό 10.0 στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ηλικία μόλις 14 ετών, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με το χάλκινο μετάλλιο γράφοντας «Συγχαρητήρια Ελευθέριε» και συνοδεύοντας την ανάρτηση με εικονίδια χειροκροτημάτων, δύναμης και γυμναστικής.

Με αφορμή αυτή τη διαδικτυακή συνάντηση του Λευτέρη Πετρούνια με τη Νάντια Κομανέτσι, ας θυμηθούμε τη θρυλική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς του 1976, όταν απέσπασε το απόλυτο 10άρι για τη συγκλονιστική προσπάθειά της στο δίζυγο.

 

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.