"Συγχαίρω τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά"

[…]

gennimata 1

Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, αλλά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θεωρεί την επικράτηση της Φώφης Γεννηματά στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος δεδομένη γι’ αυτό κι έσπευσε να της δώσει τα συγχαρητήριά του. Ο ανθυποψήφιός της διαβεβαίωσε ότι «στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί τη μάχη της ευθύνης».

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η κυρία Γεννηματά συγκεντρώνει 9.357 ψήφους, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έρχεται δεύτερος με 5.581 κι έπεται τρίτος και καταϊδρωμένος ο Α. Λοβέρδος με 4.628 ψήφους.

«Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Θέλω να ευχαριστήσω τους  χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν. Συγχαίρω  τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…